Діяльність у філіях

Філія в обласній дитячій клінічній лікарні

Оприлюднено

Адреса: КНП “Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня” Житомирської обласної ради.

12430, Житомирський район, с. Станишівка, Сквирське шосе, 6.

Телефон: (0412) 34-65-27.

Обласна дитяча клінічна лікарня станом на 01.01.2022 року від благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області» отримала медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 430 561 гривня. Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в закладі наразі є на суму 236 889 гривень, у тому числі в складі – на суму 4 160 гривень.  

Загалом упродовж року в обласній дитячій клінічній лікарні медична допомога мешканцям області, котрі перебувають у ЛК, надана в 2 210 випадках. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 7% від загальної кількості пацієнтів. 

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікаря-експерта ЛК в обласній дитячій клінічній лікарні. Ми будемо раді вам допомогти!  

Щира вдячність за турботу про моїх дітей!

Пишу вам, щоб похвалитись своєю радістю: я – дуже щаслива людина, адже в моєму житті любов до мого коханого чоловіка переросла в любов до найдорожчого, що може бути для кожної жінки – діток. Ось уже кілька місяців, як наша сім’я поповнилась іще одним представником продовження нашого роду – синочком Богданчиком. А назвав його так, до речі, старший синок – Ярославчик. Так от допомогою в народженні діток я завдячую перш за все завідуючому гінекологічного відділення Ружинської ЦРЛ Первушину Івану Миколайовичу – я його безмірно поважаю. Його золоті руки цілком заслужено принесли йому славу – адже й на сторінках вашої газети вже не раз читала такі подяки його лікарському таланту, й від його пацієнток чула лише найкращі відгуки. Й Івану Миколайовичу, й, звісно, всьому підлеглому йому колективу від нашої родини велика подяка, адже все своє життя вони стараються робити тільки добро – бо таке їх кредо.
Крім того, хочу від усіх нас висловити щиру вдячність людям, котрі надзвичайно відповідають принципу: дуже добре бути важливим, але найважливіше – бути хорошим. Це – завідуюча відділенням патології новонароджених обласної дитячої клінічної лікарні Мілевич Валентина Володимирівна та лікуючий лікар Комарова Наталія Костянтинівна (котрі під час перебування малого Богданчика в цьому закладі опікувались ним, повірте, немов рідною дитиною), завідуючий травматологічного відділення Панчишин Віктор Федорович та старша медсестра цього відділення Козак Людмила Василівна (котрі зараз під час кожної консультації надзвичайно підтримують нас і зміцнюють віру в високопрофесійність наших медпрацівників та їх прагнення робити добро). Колись прочитала слова одного з класиків світової літератури: «Якщо Бог дав тобі талант до певної справи, зумій це використати так, щоб тебе поважали люди!» Так от кожне слово – це про них, талановитих і достойних найкращих слів похвали людей.
Й, звісно, хочу щиро подякувати нашій благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області», яка забезпечила мене під час пологів і медикаментами, й виробами медичного призначення, й усім необхідним, аби пологи пройшли без якихось зайвих витрат із мого боку. Я в благодійній організації вже давно – та й дітей обох записала до неї, адже сума щомісячного добровільного пожертвування невелика, а за медичною допомогою доводиться нам звертатись досить часто. От усі щомісячні витрати на внески й окуплюються, як мовиться з лишком. Я хочу сказати, що мені часто щастить, особливо на хороших людей. І те, що свого часу мені добрі люди підказали, що варто вступити до «Лікарняної каси» – велике благо. Тепер я й сама це всім раджу!
Тож усім, кого згадала – щира вдячність за турботу про моїх дітей. Будьте й самі здорові!
З повагою – мешканка Ружинського району Пилипчук Ольга Володимирівна.