НовиниОголошення

ДОРОГІ НАШІ ДРУЗІ – БАТЬКИ НОВОНАРОДЖЕНИХ ДІТОК!

Оприлюднено

До нас часто звертаються батьки новонароджених дітей із запитаннями про те, як «вступити» своїх малят до БО «Лікарняна каса Житомирської області». Отож – інформація для вас.

Для того, щоб ваша дитина могла відразу користуватись допомогою ЛК, вам необхідно протягом місяця від її народження сплатити (через сайт ЛК карткою будь-якого банку, у відділеннях «ПриватБанку», «Державного ощадного банку», «Райффайзен Банку Аваль», «Укрпошти») 45 гривень – сума трьохмісячного внеску за дитину – й приїхати в офіс ЛК (або її філії, які є в усіх районних лікарнях) зі свідоцтвом про народження малюка для того, щоб вам вписали дитину в картку.

Якщо ви пропустили цей період і вашому маляті вже понад місяць від народження, вам необхідно сплатити ту ж суму трьохмісячного внеску за дитину – 45 гривень – і в цьому випадку вже через три місяці прийти в центральний офіс ЛК або її філію в районній лікарні (не забудьте взяти свідоцтво про народження малюка) для внесення імені та дати народження дитини до вашої картки члена ЛК. Права користування допомогою ЛК дитина набуває в такому випадку через три місяці після сплати внеску.

Це – умови «вступу» до ЛК вашої першої дитини.

Якщо ж ваші старші дітки вже перебувають в ЛК, зі свідоцтвом про народження молодшої дитини вам необхідно завітати до центрального офісу ЛК чи її філії, аби переоформити картку (в нову впишуть вашу молодшу дитину). Й наголошуємо на тому, що, НЕЗАЛЕЖНО ВІД КІЛЬКОСТІ ДІТЕЙ, ВИ ПЛАТИТИМЕТЕ ЗА ВСІХ РАЗОМ ЛИШЕ 15 ГРИВЕНЬ.

Тож звертайтесь до нас, ми з радістю вам допоможемо!

 

ЛІКАРНЯНА КАСА ТУРБУЄТЬСЯ ПРО ВАШЕ ЗДОРОВ’Я

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.