Діяльність у філіях

Загальна інформація

Оприлюднено

В Житомирській області станом на 01.02.2022 року нараховувалось 199 924 особи членів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», що складає 16,7% від загальної кількості населення. В 2022 році до організації долучились 379 нових членів ЛК (загальна інформація про перебування населення області в ЛК – за посиланням). 

Протягом вказаного періоду лікувальні установи області отримали медичних препаратів, реактивів та виробів медичного призначення на суму 28,6 мільйонів гривень. Залишків ліків, реактивів та виробів медичного призначення в лікувально-профілактичних закладах області наразі є на суму 4,1 мільйони гривень.

Загалом упродовж року в закладах охорони здоров’я області медична допомога за рахунок ЛК надана в 231 424 випадках. Станом на 01.02.2022 року частка членів ЛК в цілодобовому стаціонарі становила 16% від загальної кількості пацієнтів.

Шановні друзі!

Нагадуємо вам, що ліками та виробами медичного призначення ЛК забезпечує своїх пацієнтів згідно з затвердженими Міністерством охорони здоров’я України уніфікованими протоколами надання медичної допомоги. Положення «Про порядок використання добровільних пожертвувань до благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», Перелік лікарських засобів, які можуть закуповуватись за рахунок коштів благодійної організації «Лікарняна каса Житомирської області», й Перелік лікарських засобів та виробів медичного призначення, які забезпечуються за рахунок ЛК при амбулаторному лікуванні, ви можете переглянути відповідно за посиланнями.

Якщо у вас виникають питання стосовно призначених лікарем обстежень, препаратів для вашого лікування тощо, ви можете звернутись за допомогою безпосередньо до лікарів-експертів ЛК, які працюють у всіх медичних закладах області, або за телефоном «гарячої лінії» з медичних питань – 067-411-30-93. Ми будемо раді вам допомогти!