ВітанняНовини

Шановні лісівники! Щиро та сердечно вітаємо вас із професійним святом працівників лісового господарства, лісової, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості!

Оприлюднено

Встановлення державного професійного свята – це визнання соціальної важливості вашої самовідданої, важливої й значущою праці. Адже нині перед лісівниками стоїть низка надважливих завдань. Вам належить збільшувати лісистість території країни до європейського рівня, оберігати екологічну привабливість лісів, запроваджувати сучасні методи ведення лісового господарства, використання лісових ресурсів та корисних властивостей лісу, боротися з самовільними вирубками, пожежами та шкідниками, піднімати матеріальну базу лісової науки й освіти до сучасного європейського рівня. Сподіваємось, що ваша важка наполеглива праця щодо збереження, невиснажливого використання та відтворення лісів України буде взірцем для всіх інших країн Європи і світу.

Тож із великою повагою до вашої професії та щирою шаною до кожного з вас висловлюємо подяку за плідне співробітництво й бажаємо міцного здоров’я та благополуччя! Хай здійснюються всі ваші мрії та задуми, а віра та оптимізм будуть супутниками на все життя!

Зі щирою повагою – правління та виконавча дирекція

БО «Лікарняна каса Житомирської області».