ОголошенняОстанні новини

Нагадуємо, що триває дія програми “Потурбуйтесь про здоров’я батьків!”

Оприлюднено

Здоров’я – головна цінність. Ніхто не застрахований від хвороб, які приносять людині крім фізичних страждань, ще й матеріальні проблеми. Щоб їх уникнути та мати необхідні ліки, у кожного мешканця області є можливість приєднатися до тих, хто давно перебуває в благодійній організації «Лікарняна каса Житомирської області» (ЛК).

Якщо захворіли мама чи батько й Ви не знаєте, де взяти гроші на лікування та обстеження, пропонуємо взяти участь у соціальній програмі «Потурбуйсь про батьків». Завдяки їй пільгові умови вступу та можливість користуватися послугами ЛК через місяць після першої сплати мають батьки, якщо дорослі діти вже перебувають в організації. Зверніться до відділень банків (“Приватбанку”, “Ощадного банку”) або “Укрпошти” з паспортом та ідентифікаційним кодом батьків. Там сплатіть кошти в розмірі 1150 грн. (10 грн. вступні та по 95 грн. за дванадцять місяців, у сумі 1140 грн.).

Посвідчення члена ЛК можна отримати у виконавчій дирекції (м. Житомир, провулок 1-й Сінний, 4), а також у філіях Лікарняної каси, які функціонують у медичних закладах районних центрів. Візьміть із собою свій паспорт, посвідчення члена ЛК, свідоцтво про народження (документ, який підтверджує, що це Ваші мама чи тато), при зміні прізвища – свідоцтво про одруження.