НовиниОголошення

Дорогі наші друзі!

Оприлюднено

Ми раді вам повідомити, що центральний офіс Лікарняної каси відтепер працює за адресою: М. ЖИТОМИР, ПРОВУЛОК 1-Й СІННИЙ, 4 (для кращого вашого орієнтування – поблизу Сінного ринку, біля кафе “Полісянка”, БІЛЯ ПЕРЕХРЕСТЯ ВУЛИЦЬ ДОМБРОВСЬКОГО – НЕБЕСНОЇ СОТНІ, ЗУПИНКИ МАРШРУТНИХ АВТОБУСІВ №7, 8, 33, 37).

Оскільки з технічних причин міські телефонні номери можуть тимчасово не працювати (за що просимо вибачення), при виникненні питань щодо вступу та сплати щомісячних добровільних пожертвувань, обстеження та лікування за рахунок ЛК телефонуйте нам за мобільними номерами:

– ТЕЛЕФОН ІЗ ПИТАНЬ ВСТУПУ ТА СПЛАТИ ЩОМІСЯЧНИХ ДОБРОВІЛЬНИХ ПОЖЕРТВУВАНЬ – 0674111451,
– “ГАРЯЧА ЛІНІЯ” ЛК З МЕДИЧНИХ ПИТАНЬ – 0674113093.

Наші відділи, які забезпечують надання членам Лікарняної каси якісної медичної допомоги, функціонують у звичному режимі.

В приймальні директора виконавчого БО “Лікарняна каса Житомирської області” вам допоможуть вступити до організації, видадуть посвідчення члена ЛК, повідомлять стан рахунку тощо.

В інформаційно-аналітичному відділі проконсультують щодо вступу до ЛК та сплати щомісячних добровільних пожертвувань.

У відділі експертизи якості лікувально-діагностичного процесу вам нададуть детальну інформацію щодо обстеження та лікування за рахунок Лікарняної каси – в тому числі й за межами області – тощо.

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС – МИ ЗАВЖДИ ВАМ ЩИРО РАДІ! МИ ПРАЦЮЄМО ДЛЯ ВАС!